Od sprna 2024 bude probíhat přípravný kurz k maturitě z češtiny se zaměřením na didaktický test.

Kurz vám pomůže připravit se na didaktický test tak, abyste maturitu pak udělali s lehkostí a bez stresu.

V kurzu se budou probírat všechny důležité části testu (viz níže obsah)

📚Co potřebujete vědět o lekcích?📚

🟣 5 týdnů

Tento online kurz trvá 5 týdnů, každý týden ve čtvrtek bude jedna lekce, takže máte dostatek času na úkoly nebo opakování. První lekce bude ve čtvrtek 1. srpna od 18:00.

🟣 5 živých online lekcí

Lekce vedu přes ZOOM v malých skupinách. Jedna lekce trvá 45-60 minut.

🟣 Test nanečisto

Na konci kurzu si můžete vyzkoušet test nanečisto, abyste věděli, jak jste se zlepšili. Vyzkoušíte si test, který jsem sama připravila a který se velmi podobá normálnímu maturitnímu testu. Dostanete individuální zpětnou vazbu.

🟣 Záznam z každé lekce

Pokud se nějaký den nebudete moct zúčastnit, tak to nevadí, o lekci nepřijdete. Každou lekci budu totiž nahrávat a můžete se podívat zpětně na záznam. 

🟣 Úkoly

Ke každé lekci dostanete materiály a úkol. Do následující lekce vám taky pošlu zpětnou vazbu na váš vypracovaný úkol.

🟣 Google disk a společný chat

Každá skupina dostane sdílený Google disk, na kterém budou všechny materiály. Taky každá skupina bude mít svůj společný chat na Messengeru/WhatsAppu, kde se můžete kdykoli ptát a taky tam budete posílat vypracované úkoly.

📚Bonusy, které dostanete📚

Literatura k maturitě

Pravopisné chyby - procvičování

📚Jaká je cena?📚

Cena kurzu zahrnuje 5 živých online lekcí, zpětnou vazbu na úkoly, některé moje placené materiály zdarma, možnost vyzkoušet si test nanečisto po skončení kurzu a bonusy. Kdybych všechny tyto položky spočítala, tak cena vyjde na 4000 Kč. Jeho hodnota je tedy mnohem vyšší. 

Celý kurz stojí 1500 Kč. 

To je 300 Kč za lekci, což je cena, která je velmi přijatelná.

Přihlásit na kurz se můžete tak, že kliknete na tlačítko níže a vyplníte krátký přihlašovací formulář. Po zaplacení vám přijde potvrzovací e-mail a všechny další informace. 👍

Kdo jsem?

Jmenuji se Anna Rubešová. Jsem jazyková lektorka češtiny na plný úvazek, která momentálně bydlí už více než 4 roky v Mexiku. 🌵🌴☀️ Mou specializací jsou studenti středních škol, a také učím cizince česky. Připravuji autentické materiály, pomůcky, učím strategie pro testy.

 

Pokud si ještě nejste jistý/á, můžete mi krátce zavolat (cca 10-15 minut) přes ZOOM, abychom se poznali, aby jste si vyzkoušeli, jak to funguje. Tento hovor je zcela zdarma a je nezávazný. Můžete se mě zeptat na jakékoli otázky ohledně kurzu.  🤩

Pokud máte zájem o tento nezávazný hovor, napište mi zprávu na můj e-mail anna@annalanguageteacher.cz nebo na můj WhatsApp +420 773551248. 

Přejít nahoru